- خبرنگار اجتماعی - https://socialreporter.ir -

قطار ورزش از ریل «اخلاق» خارج نشود!

گفت و گو: علی البرزی

قهرمان جودوی کشور  در این گپ و گفت کوتاه به مطالب مهمی اشاره می کند، به بارو وی ، این روزها مسئله اخلاق در ورزش مانند قطاری است که اگر در مسیر صحیح خود هدایت نشود، از ریل اخلاق خارج خواهد شد و در مسیر دیگری حرکت می کند.

یوسف کرمی، قهرمان المپیک در رشته جودو با بیان این مطلب گفت: این روزها هنوزهم در بین برخی ورزشکاران رشته های گوناگون ورزشکارانی با اخلاق و منش پهلوانی و قهرمانی مشاهده می شوند ، اما در نقطه مقابل در برخی موارد شاهد بی اخلاقی در حوزه ورزش هستیم.

یوسف کرمی [1]

یوسف کرمی

به گفته کرمی، اگر بیشتر در بحث های فرهنگی کار شود و الگوهای نمونه اخلاق در ورزش به جوانان معرفی شوند، کمتر شاهد گزارش ها، خبرها و مطالبی با موضوع بی اخلاقی در ورزش خواهیم بود و به تدریج بی اخلاقی جایگاهش را به اخلاق مداری همراه با منش قهرمانی و پهلوانی می دهد.

این روزها فعالیت ها به گونه ای شده است که در مناسب های فرهنگی ، مذهبی و هنری از ورزشکاران برای حضور در جشن ها و مراسم های گوناگونی دعوت به عمل می آید، بدون اینکه سابقه ورزشکار در عرصه های گوناگون در نظر گرفته شود و تنها با توجیه اینکه در یک مسابقه داخلی و یا بین المللی دارای مقام است، در برنامه حضور پیدا می کند.

بنابر اظهارات  قهرمان جودوی کشور، بهترین راهکار این است که از بین ورزشکاران با اخلاق ترین قهرمانان انتخاب و در مراسم های گوناگون به عنوان الگوی موفق به جوانان معرفی شود.

کرمی افزود: من در اردوهای تیم ملی مشاهده می کنم افرادی که شایسته و با اخلاق هستند، کمتر به چشم می آیند و تنها بحث های فنی و حرفه ای در کار اردویی تیم های ملی اهمیت دارد ، اما به نظر من مرحله اول قبل از هر برنامه ریزی فنی و حرفه ای آموزش اخلاق جوانمردی و پهلوانی مهم است. قهرمانی که مدال اخلاق نداشته باشد، عمر قهرمانی اش بسیار کوتاه است.

 منبع: هفته نامه شما

Share [2]