* ثبت شده در سامانه ساماندهی پایگاه های اینترنتی
  • صفحه اصلی
  • درباره خبرنگار اجتماعی
  • تماس با ما
  • خبرنامه
  • » ماجرای تلخ در بازار داغ عمل‌های زیبایی!
  • » جاماندن فرهنگ از قطار‌های مترو!
  • » خاک شدن بازی سنتی در رقابت با بازی رایانه‌ای!
  • » حافظ ۶۰ سال گنجینه طنز ایران
  • » عکس /ذوق هنری برای اطلاع رسانی
  • » عکس / سقوط مصالح حتمی است
  • » عکس / پیدا شدن گربه چشم آبی!
  • » عکس / محض رضای خدا پارک نکنید !
  • » عکس/ نظرسنجی عجیب درباره مجریان برنامه ۹۰!
  • » ۴ محصول تراریخته را تایید می کنیم
امروز جمعه ۶ تیر ۱۴۰۴ - ساعت به وقت تهران : 14:55
  • خبرهای ویژه

      » حمله به عفت افراد با یک شماره «تلفن همراه!»

      » مجوز فعالیت‌های گروهی و صنفی چگونه صادر می‌شود؟

    • آخرین مطالب

    • پربازدیدترین مطالب

    » ماجرای تلخ در بازار داغ عمل‌های زیبایی!

    » جاماندن فرهنگ از قطار‌های مترو!

    » خاک شدن بازی سنتی در رقابت با بازی رایانه‌ای!

    » حافظ ۶۰ سال گنجینه طنز ایران

    » عکس /ذوق هنری برای اطلاع رسانی

    » عکس / سقوط مصالح حتمی است

    » عکس / پیدا شدن گربه چشم آبی!

    » عکس / محض رضای خدا پارک نکنید !

    » عکس/ نظرسنجی عجیب درباره مجریان برنامه ۹۰!

    » ۴ محصول تراریخته را تایید می کنیم

    » حوزه «کودک» متولی مشخص ندارد

    » ناگفته هایی از اجرای طرح «فلج اطفال» در کشور

    » حمله به عفت افراد با یک شماره «تلفن همراه!»

    » چرایی و چگونگی تشکیل ستاد بازسازی عتبات

    » معرفی برگزیدگان سومین جشنواره رسانه های شهری

    » مجوز فعالیت‌های گروهی و صنفی چگونه صادر می‌شود؟

    » مواظب دست به یقه شدن «مجریان» باشید!

    » تور مجازی شارلاتان ها برای هتک حیثیت!

    » عکس نوشت/ بازگشت به گذشته

    » عکس نوشت / خسته نباشی دلاور

    » عکس نوشت/ نانوایی مهربانی

    » عکس نوشت/ من سیگاری نیستم

    » ضرورت آشنایی اهالی رسانه با مفاهیم جمعیتی

    » کار داوطلبانه ارزش است

    » همایش «تشریفاتی» با هزینه «نجومی»

    » چه شرایطی در انتظار «دارو» است؟

    » روزهای شلوغ «تعزیرات»

    » «چراغ» پایتخت را روی موج ۹۴ بشنوید

    » کاربر ساده‌انگار، کلاهبردار زیرک!

    » جای خالی «ایثار و شهادت» در فضای مجازی

    » آلودگی هوا با سلامت مردم چه می‌کند؟

    » وقتی تلفن همراه ابزار بی احترامی می شود !

    » روش برخورد با فروشنده بی‌ انصاف

    » نبض رسانه در سرزمین زرافه ها و پنگوئن ها / در آمد ۲ هزار و۵۰۰ دلاری “خبرنگار” در آفریقای جنوبی

    » «نشاط اجتماعی» / شاه کلید فرصت ها پس از لغو تحریم

    » سوا کن، جدا کن میوه با طعم دعوا + صدای مخفی

    » چاله‌ها و چالش‌های جمعیتی/ پای لنگ مشوق‌های فرزندآوری

    » جای خالی “ایثار و شهادت” در شبکه های اجتماعی!+صوت

    » هشدار تاریخی

    » زورمان به فقر نمی‌رسد!

    » شیشه عمر «اخلاق» در جامعه ترک خورد! ( تعداد بازدید : 9910 )

    » مجازات سخت برای توهین ارباب رجوع به کارمندان! ( تعداد بازدید : 9101 )

    » دور دنیا در 80 روز با فولکس واگن! ( تعداد بازدید : 8733 )

    » رئیس جمهور آمریکا با این هواپیما پرواز می کند ( تعداد بازدید : 4977 )

    » سربازی و دکتر های کله کچل ( تعداد بازدید : 3050 )

    » ریشه اخلاق در آتش قلیان ها می سوزد! ( تعداد بازدید : 2944 )

    » تصویری متفاوت از قالیباف ( تعداد بازدید : 2715 )

    » آقایان محترم! لطفا فاصله بگیرید ( تعداد بازدید : 2293 )

    » تب خرید خدمت سربازی بالا گرفت ( تعداد بازدید : 2245 )

    » حجاب درونی و بد حجابی بیرونی! ( تعداد بازدید : 2184 )


  • نگاه روز/

    » عراقی‌ها بی‌خیال سلامت زائران

    ۷ خرداد ۱۳۹۲

    کیفیت خدمات رسانی به زائران هرسال نسبت به سال گذشته ضعیف‌تر می‌شود و این روزها شرایط اقامت و پذیرایی از زائران به گونه‌ای است که بسیاری از زائران در زمان بازگشت از کشور عراق به بیماری‌های گوناگونی مبتلا می‌شوند؛ بیماری‌هایی که به باور پزشکان به دلیل رعایت نشدن مسائل بهداشتی در هتل‌ها، رستوران‌ها و آشپزخانه‌های کشور عراق به سراغ زائران می‌آید.

    علی البرزی

    در شرایطی که هر ساله بر تعداد زائران عتبات عالیات افزوده می‌شود، در نقطه مقابل، کیفیت خدمات رسانی به زائران هرسال نسبت به سال گذشته ضعیف‌تر می‌شود.

     در شرایطی که هر ساله بر تعداد زائران عتبات عالیات افزوده می‌شود و شاهد اشتیاق هموطنان برای سفر به کشور عراق و زیارت عتبات عالیات هستیم، در نقطه مقابل، کیفیت خدمات رسانی به زائران هرسال نسبت به سال گذشته ضعیف‌تر می‌شود و این روزها شرایط اقامت و پذیرایی از زائران به گونه‌ای است که بسیاری از زائران در زمان بازگشت از کشور عراق به بیماری‌های گوناگونی مبتلا می‌شوند؛ بیماری‌هایی که به باور پزشکان به دلیل رعایت نشدن مسائل بهداشتی در هتل‌ها، رستوران‌ها و آشپزخانه‌های کشور عراق به سراغ زائران می‌آید.

     زائران ایرانی در مدت اقامت در عتبات عالیات با مشکلات گوناگونی مواجه هستند که مهمترین این مشکلات مربوط به محل اقامت زائران و در بحث ارائه غذاست. درحال حاضر بیش از ۱۲۰ هتل در دو شهر نجف و کربلا وجود دارد، اما هیچ کدام حتی از نظر استانداردهای هتل داری در حد هتل‌های درجه ۳ کشور ایران هم نیست.

    از سوی دیگر، غذایی که در این هتل‌ها برای زائران طبخ می‌شود، در آفتاب سوزان کشورعراق توسط کارگران به صورت بسیار اسفناک و غیربهداشتی با گاری از آشپزخانه‌ها به هتل‌ها آورده می‌شود. بسیاری از زائران در زمان تردد در خیابان‌های کربلا و نجف، جوانان پابرهنه عراقی را مشاهده می‌کنند که با گاری، دیگ‌های غذا را به محل نامشخص حمل می‌کنند، اما خبر ندارند که این دیگ‌ها حاوی غذاهای روزانه آنهاست که قرار است در هتل محل اقامت‌شان ارائه شود!

     متأسفانه در سال‌های گذشته هر زمان که نسبت به ارائه غذاهای غیر‌بهداشتی و وضعیت محل اقامت زائران انتقادهایی متوجه مدیران سازمان حج و زیارت شده، تنها دو گزینه «پیگیری و رایزنی با مقامات عراقی » پاسخ مدیران نسبت به این انتقادات بوده است.

    البته در آن سوی ماجرا مقامات عراقی به دلیل اشتغال زا بودن کار در هتل‌ها برای جوانان این کشور، اشتیاق چندانی به دخالت طرف ایرانی در اینگونه مباحث ندارند و در بسیاری از هتل‌ها حتی اجازه بازرسی هم نمی‌دهند و از ترس از دست دادن شغل خود در مقابل کارشناسان بهداشت ایرانی مقاومت می‌کنند.

     مجموع این شرایط یعنی اشتیاق زائران ایرانی برای سفر به عتبات و استقبال عراقی‌ها از ساختن و اداره هتل‌های جدید برای کسب درآمد آن هم بدون توجه به رعایت اصول بهداشتی، باعث ایجاد مشکلاتی برای زائران ایرانی شده است. ایرانی‌ها به کربلا سفر می‌کنند، با اشتیاق خاصی یک هفته به زیارت می‌پردازند، اما در روزهای آخر سفر و چه بسا تا چند هفته پس از بازگشت از کشور عراق به بیماری‌های گوناگونی مانند مسمومیت، بیماری‌های گوارشی و حتی در موارد حاد به بیماری‌های قلبی و عروقی هم مبتلا می‌شوند.

     به راستی در این شرایط باید چه کاری انجام داد؟ آیا باید دست روی دست گذاشت و منتظر استقبال طرف عراقی برای همکاری با مسئولان بهداشتی و درمانی ایران بود؟

    به نظر می‌رسد استفاده از تجربه کشورعربستان برای احداث آشپزخانه‌های مجهز توسط ایرانی‌ها با حمایت سازمان‌های مسئول بهترین گزینه در شرایط کنونی است. چناچنه با رایزنی‌های دیپلماسی بتوان در کشور عراق هم آشپزخانه‌های مجهز با مدیریت ایرانی‌ها راه‌اندازی کرد، بسیاری از مشکلات بهداشتی زائران در بحث طبخ غذا برطرف خواهد شد.

    شاید این راه‌اندازی آشپزخانه‌های مجهز، اولین قدم برای احداث هتل‌های اختصاصی برای زائران ایرانی در کشور عراق باشد. از قدیم گفته‌اند: «هر جا جلوی ضرر را بگیری، منفعت است»./انتهای مطلب

    منبع: جوان

    Share
    دسته بندی : خانه | یادداشت

    برچسب : بیماری زائران عراق کارآفرین کشور هواپیما


    نسخه چاپی نسخه چاپی

    نظر بدهید

    خبرنگار اجتماعی حق نشر 2025 تمامی حقوق محفوظ است. طراحی شده توسط جواد حاجی امینی ( بیک ماک سیستم )